Zoom-Up-Locaties

Onze locaties

Als je investeert in reclame, wil je ook dat het werkt. En dat duizenden mensen jouw boodschap zien. Daarom kiezen wij voor bijzondere en centrale plekken langs drukke autowegen. Zo is onze digitale reclamemast bij Veendam de enige reclamemast in de provincie Groningen die aan een autoweg ligt. En via onze mast in Waalwijk en Lelystad bereik je maandelijks tot wel 3,2 miljoen passanten.

Onze locaties

Jouw boodschap verdient de beste plek. En die hebben wij bij onze toplocaties voor je gevonden. 

Onze mast bij Lelystad ligt aan de drukke snelweg A6. Met Lelystad-Airport om de hoek en het woon/werk verkeer tussen Lelystad en Almere komen er maandelijks meer dan 3,2 miljoen passanten langs. De mast heeft een dubbel LED scherm waardoor je advertentie goed  zichtbaar is voor elke rijrichting.

Onze mast bij Waalwijk ligt aan de N261. Een drukke autoweg tussen de A65 bij Tilburg en de A59 bij Waalwijk. Iedere maand komen hier bijna 1,7 miljoen passanten langs. Vaak op weg naar werk, soms onderweg naar één van de populaire trekpleisters in de buurt, zoals de Efteling. 

Onze mast bij knooppunt Veendam staat naast de N33, die van Assen naar de Eemshaven loopt. Dit is de enige reclamemast in de provincie Groningen die aan een autoweg ligt. Jouw reclameboodschap op deze mast is maandelijks zichtbaar voor zo’n 728.000 passanten.

Veendam

Led-Scherm-Zoom-UP

Waalwijk

Lelystad